Όνομα Συγγραφέα: Π. Στεργίου
FE0296
Oral
ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΡΑΣΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΨΥΧΡΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΓΙΑ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΦΡΕΣΚΟΚΟΜΜΕΝΗΣ ΣΑΛΑΤΑΣ ΡΟΚΑΣ
1 Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων, ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ
2 Ινστιτούτο Νανοεπιστήμης και Νανοτεχνολογίας, ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος
3 Σχολή Χημικών Μηχανικών, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
4 Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συνεδρία: Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων II
Πέμπτη, 30 Μαίου 2019, 14:30 - 16:15, Αμφιθέατρο
Abstract:     -    Full Paper:
Πλατινένιοι Χορηγοί
Χρυσοί Χορηγοί
Αργυροί Χορηγοί
Σχολή Χημικών Μηχανικών
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Ε-mail: 12pesxm@chemeng.ntua.gr
Facebook Page