Όνομα Συγγραφέα: Ν. Στοφόρος
FE0161
Oral
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΣΕ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ
1 Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
2 Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2 Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συνεδρία: Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων I
Τετάρτη, 29 Μαίου 2019, 14:30 - 16:15, Αίθουσα Διαλέξεων
Τετάρτη, 29 Μαίου 2019, 14:30 - 16:15, Αίθουσα Διαλέξεων
FE0296
Oral
ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΡΑΣΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΨΥΧΡΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΓΙΑ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΦΡΕΣΚΟΚΟΜΜΕΝΗΣ ΣΑΛΑΤΑΣ ΡΟΚΑΣ
1 Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων, ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ
2 Ινστιτούτο Νανοεπιστήμης και Νανοτεχνολογίας, ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος
3 Σχολή Χημικών Μηχανικών, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
4 Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2 Ινστιτούτο Νανοεπιστήμης και Νανοτεχνολογίας, ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος
3 Σχολή Χημικών Μηχανικών, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
4 Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συνεδρία: Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων II
Πέμπτη, 30 Μαίου 2019, 14:30 - 16:15, Αμφιθέατρο
Πέμπτη, 30 Μαίου 2019, 14:30 - 16:15, Αμφιθέατρο
FE0238
Poster
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΦΙΛΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΡΗΣΤΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ EXCEL ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΘΕΡΜΙΚΩΝ ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ BALL
Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Posters: Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων
Πέμπτη, 30 Μαίου 2019
Πέμπτη, 30 Μαίου 2019