Όνομα Συγγραφέα: Γ. Κατσαρός
FE0296
Oral
ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΡΑΣΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΨΥΧΡΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΓΙΑ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΦΡΕΣΚΟΚΟΜΜΕΝΗΣ ΣΑΛΑΤΑΣ ΡΟΚΑΣ
1 Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων, ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ
2 Ινστιτούτο Νανοεπιστήμης και Νανοτεχνολογίας, ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος
3 Σχολή Χημικών Μηχανικών, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
4 Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2 Ινστιτούτο Νανοεπιστήμης και Νανοτεχνολογίας, ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος
3 Σχολή Χημικών Μηχανικών, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
4 Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συνεδρία: Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων II
Πέμπτη, 30 Μαίου 2019, 14:30 - 16:15, Αμφιθέατρο
Πέμπτη, 30 Μαίου 2019, 14:30 - 16:15, Αμφιθέατρο
FE0291
Poster
ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΨΥΧΡΟΥ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ, ΟΖΟΝΙΣΜΟΥ, ΠΑΛΜΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΣΕ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΖΩΗΣ ΦΙΛΕΤΩΝ ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ
1 Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων, ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ
2 Ινστιτούτο Νανοεπιστήμης και Νανοτεχνολογίας, ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος
3 Ινστιτούτο Εδαφολογίας, ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ
2 Ινστιτούτο Νανοεπιστήμης και Νανοτεχνολογίας, ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος
3 Ινστιτούτο Εδαφολογίας, ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ
Posters: Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων
Πέμπτη, 30 Μαίου 2019
Πέμπτη, 30 Μαίου 2019