Συνεδρία: Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων I
Τετάρτη, 29 Μαίου 2019, 14:30 - 16:15, Αίθουσα Διαλέξεων
Προεδρείο: Ν. Στοφόρος, Μ. Κροκίδα, Σ. Παπαδάκης
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΣΕ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ
1 Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
2 Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Abstract:
- Full Paper:
ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ Ο/W ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΩΝ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟΥ ΦΥΤΟΥ SΑΤUREJA THYMBRA, ΡΟΣΜΑΡΙΝΙΚΟ ΟΞΥ ΚΑΙ ΚΕΡΚΕΤΙΝΗ
Σχολή Χημικών Μηχανικών, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Abstract:
- Full Paper:
ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΕΓΚΛΕΙΣΜΕΝΟΥ Β-ΚΑΡΟΤΕΝΙΟΥ ΣΕ ΙΝΕΣ ΑΠΟ ΜΙΓΜΑΤΑ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ ΟΡΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟΥΛΑΝΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ (ELECTROSPINNING)
1 Σχολή Χημικών Μηχανικών, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
2 Τμήμα Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Abstract:
- Full Paper:
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟΥ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ
Σχολή Χημικών Μηχανικών, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Abstract:
- Full Paper:
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΖΩΙΚΩΝ ΛΙΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΪΝΩΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΦΥΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ
Σχολή Χημικών Μηχανικών, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Abstract:
- Full Paper:
Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΧΡΥΣΩΝ ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΝΟΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΑΓΕΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑ ΑΙΓΑΣ
1 Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
2 Τμήμα Ιατρικής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
3 Department of Chemical Engineering, KU Leuven
Abstract:
- Full Paper:
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΑΜΥΓΔΑΛΩΤΩΝ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ
1 Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
2 Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, ΕΦΕΤ
Abstract:
- Full Paper: